Werkwijze Aanleg van Betonzwembaden

Home » Werkwijze
Werkwijze: Hoe plaatsen wij uw zwembad?

Betonnen Zwembad Plaatsen: Onze Werkwijze

Werken aanleg van betonzwembad

Met IZI POOL is het perfect mogelijk een prachtig, betaalbaar en duurzaam zwembad te hebben en er in te kunnen zwemmen in slechts één week tijd.

Onze zwembaden worden naar uw wens op voorhand vervaardigd in onze werkplaats, om ze daarna in één keer te kunnen plaatsen en installeren bij u thuis. Dit kan zowel voor binnen- als buitenzwembaden

Benieuwd naar hoe wij alles uitvoeren en onze werkwijze? En de materialen die gebruikt worden? Dan kan u er op deze pagina meer over lezen.

Realisatie izi pool - zwembad in beton fase 2
Zwembadbouwers Kortrijk izi pool

De eerste stap van het gehele proces van het plaatsen van een binnen- of buitenzwembad is natuurlijk luisteren wat uw wensen precies zijn. Na contact gehad te hebben of gewoon de nodige informatie te mogen ontvangen, mag u vrij snel een persoonlijke offerte verwachten.

Voor wij beginnen aan de tweede stap, zijnde het graven van een put met behulp van onze kraan, wordt eerst een grondmeting gedaan. Dit is om het gewicht die uit de grond genomen wordt, zo goed mogelijk terug te ‘plaatsen’ en voor de keuze van het materiaal waar het zwembad in wordt gemaakt.

Meestal maken wij zwembaden in gewapend beton met synthetische vezels met wanden van 30cm dik. Er zijn natuurlijk verschillende opties qua materiaalkeuze, maar gewapend beton is een echte aanrader, is duurzaam, waterdicht, en gaat jaren mee zonder problemen of veel onderhoud. U mag dan ook 10 jaar garantie verwachten na onze werken op uw zwembad.

Na het uitgraven van de put en het plaatsen van uw zwembad, worden de zijkanten terug gevuld met water, zand en stabilisé om alles terug te verstevigen. Daarna beginnen we aan de chemische verankering van betonstangen en plaatsen we het zwembad.

Aanleg van een betonnen zwembad in een nieuwe tuin door IZI POOL

Na het plaatsen van het zwembad en de versteviging, wordt alles nogmaals gepolierd en waterdicht gemaakt en verdiepen wij ons in het technische werk. De aansluitingen en technische installatie van eventuele extra gekozen opties.

Dit kan gaan over een rolluik, tegenstroom, een whirlpool, aanleg van trappen en/of springplank(en), enz…

Na deze stap kan het zwembad vrijwel meteen gevuld worden met water en kan u al beginnen zwemmen in het door u gekozen zwembad met chloor, zoutwater of UV-filters en warmtepomp.

Betaalbare Zwembaden

Vraag uw Zwembadofferte

Benieuwd naar de prijzen van IZI POOL Zwembaden?

Vul onderstaand Digitaal Formulier in en krijg uw gratis offerte op maat.
Vragen vóór het plaatsen van een zwembad? Wij adviseren u graag!

Digitaal Formulier
ZWEMBADOFFERTE OP MAAT