Buitenzwembaden

Home » Buitenzwembaden
Betaalbare ingebouwde Buitenzwebaden

Exclusieve en Betaalbare Buitenzwembaden voor in uw Tuin

De zomers in België worden steeds warmer, wat een eigen zwembad in uw tuin een echte meerwaarde maakt voor uw huis. Doe beroep op de expertise van IZI POOL en geniet het hele jaar door van een vakantiegevoel in eigen tuin.

Ingebouwde zwembaden op maat

Alle buitenzwembaden worden steeds op maat gemaakt en zijn na afspraak vaak gemaakt van 30cm gewapend beton met synthetische vezels. De lengte, breedte en diepte van je zwembad kan u zelf kiezen, wij adviseren u wanneer nodig en geven 10 jaar garantie.

Buitenzwembad in één week

Geef toe, wanneer je iemand ziet beginnen aan een zwembad duurt dit weken, maanden of soms zelfs meer dan een jaar vóór het zwembad zwemklaar is.

Wanneer u uw wensen doorgeeft aan de zwembadexperts van IZI POOL gaan wij meteen aan de slag om uw zwembad in onze werkatelier te maken, om deze daarna binnen één week te plaatsen én te installeren.

Dat zal wel duur zijn, denkt u waarschijnlijk? Integendeel! Belgische kwaliteit, op maat gemaakt, snelle levering en plaatsing, én zeer concurrentiële prijzen.

Buitenzwembaden met zout izi pool
Buitenzwembad geplaatst door IZI POOL
Buitenzwembad in één week geplaatst

IZI POOL Zwembadbouwers

De adviseurs van IZI POOL staan je graag met extra informatie te woord. Zowel voor binnenzwembaden als buitenzwembaden en zorgen voor een naadloze aansluiting bij uw woning of tuin.

"Mijn tuin is niet groot genoeg"

Meer en meer gezinnen die in de stad wonen plaatsen een ingebouwd zwembad in hun tuin. Maak slim gebruik van een eventuele tegenstroom en u kan sportief gebruik maken van een prachtig zwembad in een kleinere tuin.

Betaalbare Buitenzwembaden

Gratis Offerte binnen de 24u!

Digitaal Formulier
BUITENZWEMBAD OP MAAT