IZI POOL Zwembaden

Betaalbare binnen- en buitenzwembaden van hoogwaardige kwaliteit, geplaatst in één week tijd.

Betaalbare zwembaden in één week tijd

Altijd al gedroomd van een uniek buiten- of binnenzwembad? Maak kennis met IZI POOL. 

Wij maken het mogelijk om uw droomzwembad te realiseren tegen een zeer betaalbare prijs aan hoogwaardige materialen en volledig op maat. Het beste van al? Alles kan gemiddeld in één week tijd.

Hoe gaat dat in z'n werk?

IZI POOL werkt met hoogwaardige materialen zoals gewapend beton met synthetische vezels. Wij maken uw zwembad volledig volgens de kleuren en vormen dat u wenst in onze werkatelier. Daarna wordt uw zwembad in één stuk geplaatst in maximaal een week tijd.

Om te beginnen wordt een put gegraven met behulp van onze kraan waarin de zwembadvorm wordt geplaatst. De zijkanten worden gevuld met water, zand en stabilisé en worden verstevigd. Daarna verdiepen wij ons in de technische installaties en aansluitingen en eventuele aanleg van extra accessoires of opties zoals een afdekking, zwembadrand, tegenstroom, enz…

wat kost een zwembad bij izi pool?

Met IZI POOL bespaar je niet enkel heel wat tijd, maar ook een hoop geld ten opzichte van andere zwembaden en zwembadbouwers, zonder enig kwaliteitsverlies.

De kosten van de creatie en installatie van uw zwembad is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, materiaalkeuze, accessoires en de bereikbaarheid om het zwembad te plaatsen. 

Aangezien elk zwembad anders is en de wensen kunnen variëren, kozen wij om die reden om offertes steeds op maat te maken en zo snel mogelijk (vaak binnen de 24u) te bezorgen.

Contact

Gratis Offerte in minder dan 24u

Realisaties en werkomgeving